Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Barcelona Design Week

June 2, 2014 - June 14, 2014

La Barcelona Design Week, organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny, és un esdeveniment internacional que es dirigeix a empreses, dissenyadors, emprenedors i altres agents de l’àmbit empresarial, la innovació i les indústries creatives.

Des de l’any 2006 aquesta plataforma d’intercanvi de coneixement i experiències entorn al món del disseny atrau anualment a empreses i conferenciants de prestigi internacional.

En les seves vuit edicions la Barcelona Design Week ha comptat amb més de 200 ponents de renom internacional i amb prop de 15.000 participants que han pogut aprendre, compartir i debatre sobre diverses temàtiques que marquen l’agenda actual del sector disseny i la innovació, com ara la Gestió del Disseny, l’experiència de l’usuari, l’Ecodisseny, la Co-creació i el Co-disseny, el Disseny i la Innovació Social o el Mobile Design, entre molts altres.

 

Barcelona Design Week 2014

Del 2 al 14 de juny torna la Barcelona Design Week, la cita anual emmarcada en l’àmbit del disseny, la innovació i l’emprenedoria organitzada per BCD.

Sota l’eslògan el ‘Disseny és aquí!, la BDW 2014 aprofundirà en el disseny, l’emprenedoria, la innovació i la creativitat amb un ampli programa d’activitats que inclouen circuits de disseny, exposicions, el Design Services Market, una conferència a càrrec d’un reconegut ponent internacional, el Fòrum d’Inversió de les Indústries Creatives amb emprenedors, així com tallers, presentacions i activitats de networking.

 

Israel, País Convidat

Un dels majors atractius de la Barcelona Design Week 2014 és la participació especial d’Israel com a país convidat, una gran oportunitat per mostrar el potencial creatiu i innovador d’aquest país, i de facilitar sinèrgies i oportunitats de negoci amb professionals i empreses de Barcelona.

La BDW 2014 inclourà un complet programa d’activitats sota la iniciativa ‘País Convidat: Israel’, organitzada en col·laboració amb el Design Museum Holon i l’Ambaixada d’Israel a Espanya. ‘País Convidat: Israel’ tindrà l’emprenedoria creativa i la innovació com a temes clau, dos àmbits estratègics tant per Israel com per a Barcelona.

Cal destacar que la Barcelona Design Week 2014 inaugurarà la quarta edició del Barcelona Design Festival, un gran esdeveniment impulsat per BCD, el FAD i l’Ajuntament de Barcelona, que pretén situar Barcelona com a capital internacional del disseny.

La Barcelona Design Week compta amb el suport de l’àrea de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta és la primera edició en la que BCD Barcelona Centre de Disseny, entitat organitzadora d’aquest esdeveniment, està instal·lat a l’edifici del Disseny Hub Barcelona, punt d’intersecció essencial del món del disseny i un nou referent dins el context cultural, social i econòmic de la ciutat.

Details

Start:
June 2, 2014
End:
June 14, 2014
Website:
http://www.barcelonadesignweek.com

Organizer

BCD Barcelona Design Center
Website:
http://www.bcd.es/ca/page.asp?id=1

Upload your own events here.

Made with ♥ in Barcelona