Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2022 Amb Ulls UPF | “Innovació en el sector legal”

November 15, 2022 @ 10:00 - 11:30

Free

La tecnologia ha avançat molt en les últimes dècades, però tot sembla indicar que encara existeix una gran bretxa entre les possibilitats existents i l’adopció real per part dels despatxos i departaments jurídics de les organitzacions tant públiques com privades.

El dimarts 15 de novembre, a les 10 h, analitzarem els principals reptes i oportunitats de la innovació, la transformació digital i l’aplicació de la tecnologia (intel·ligència artificial, blockchain, smart contracts, etc.) en el sector legal.

Ho debatrem en una taula rodona amb tres alumni UPF, explorant què s’està fent i què caldria fer, des dels despatxos, departaments legals i administració pública per facilitar al client i usuari agilitat i comprensió dels processos: Isabel Cervantes, alumni UPF de la Llicenciatura en Dret i Legal Innovation a Volkswagen; Sara Guillén Coll, alumni UPF del Doble Grau en Dret i Administració i Direcció d’Empreses, i Legal Digital Transformation al Departament de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat de Catalunya, i Fco. Javier García Pérez, alumni UPF de la Llicenciatura en Dret i en Administració i Direcció d’Empreses i Counsel a Uría Menéndez.

La taula rodona serà moderada per Mireia Artigot, alumni UPF de la Llicenciatura en Dret i en Ciències Econòmiques i Empresarials, i professora del Departament de Dret de la Universitat.

Details

Date:
November 15, 2022
Time:
10:00 - 11:30
Cost:
Free
Event Tags:
Website:
https://www.eventbrite.es/e/innovacio-en-el-sector-legal-registration-456899337217

Upload your own events here*

* events are manually approved once per week to avoid spam; if you need approval faster please email info@bourboncreative.com

Made with ♥ in Barcelona