Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jornada Connect-EU

October 27, 2015 @ 09:30 - 17:00

Què és?

La Jornada Connect-EU és l’esdeveniment clau per conèixer les oportunitats per participar en projectes europeus de recerca, desenvolupament i innovació en les noves convocatòries del programa de finançament Horitzó 2020 per al període 2016 i 2017.

A qui s’adreça?

T’interessa si ets una empresa, universitat, un centre tecnològic o un centre de recerca amb un projecte d’R+D o amb intenció d’iniciar un procés de col·laboració i d’internacionalització de la teva R+D i Innovació.

Què m’ofereix?

  • Coneixement
    A la Jornada es concentra tota la informació sobre les oportunitats de finançament que ofereix la Unió Europea en matèria d’R+D.
  • Assessorament personalitzat
    Podràs reunir-te amb representants de la Comissió Europea i nacionals.
  • Contactes
    Faràs networking. Posa’t en contacte prèviament amb altres assistents i aprofita la Jornada per fer reunions amb ells, aprofitant els espais reservats a aquest efecte.
  • Informació
    Coneixeràs els serveis que ofereixen ACCIÓ i la xarxa Enterprise Europe Network a la petita i mitjana empresa, en relació a les polítiques i oportunitats de negoci als països de la UE, assistència en processos de transferència tecnològica i accés a programes europeus d’R+D i Innovació.

Venue

Palau de Congressos
Av. Reina Maria Cristina, s/n
Barcelona,
+ Google Map

Upload your own events here*

* events are manually approved once per week to avoid spam; if you need approval faster please email info@bourboncreative.com

Made with ♥ in Barcelona