Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2023 Amb Ulls UPF | El nou any en clau tecnològica: en què ens hem de fixar?

March 30, 2023 @ 17:30 - 19:00

En les últimes setmanes, hem viscut diversos esdeveniments marcats pel paper de les noves tecnologies: des dels recents ciberatacs a empreses i entitats catalanes, fins a la presentació de les darreres novetats tecnològiques al MWC de Barcelona.

Tenint en compte aquest context, en la nova sessió del cicle de webinars 2023 Amb Ulls UPF debatrem sobre els reptes i oportunitats de la intel·ligència artificial (IA) i la ciberseguretat en el món empresarial, les possibles implicacions de sistemes com ChatGPT i el 5G, i quina podria ser l’evolució i impacte d’aquestes tecnologies.

La sessió serà moderada per Miquel Oliver, professor del Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la UPF, i comptarà amb la mirada experta de tres ponents titulats a la Universitat:

– Xavier Galceran, alumni UPF del Grau en Enginyeria Telemàtica i Senior Cybersecurity Innovation Manager a la Fundació I2CAT.
– Gisela Muñoz-Ferràs, alumni UPF del Grau en Economia i Senior Consultant – Tech Business Development a ACCIÓ
– Laia Subirats, alumni UPF d’Enginyeria de Telecomunicació i Data Science Researcher a EURECAT.

Organizer

Alumni UPF
Phone:
​935421106
Email:
alumni@upf.edu
Website:
https://www.upf.edu/web/alumni/

Venue

online

Upload your own events here*

* events are manually approved once per week to avoid spam; if you need approval faster please email info@bourboncreative.com

Made with ♥ in Barcelona