Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Esmorzar de Finançament “Aixecant capital risc internacional”

September 20, 2017 @ 08:30 - 10:00

Free

ACCIÓ organitza l’Esmorzar de Finançament “Aixecant capital risc internacional” en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

El 60% dels fons captats per les start-ups catalanes al 2016 provenien de capital risc internacional. Quines són les raons per internacionalitzar les fonts de finançament? Què cal fer i com s’aixeca el finançament internacional?

Al proper esmorzar de finançament, Oriol Juncosa, co-fundador i managing partner d’Encomenda Smart Capital, explicarà alguns exemples de bones pràctiques i els errors més comuns a l’hora d’internacionalitzar les fonts de finançament, arrel de la seva experiència com a inversor i assessor en més de 25 start-ups.

L’Oriol Juncosa també és/ha estat conseller o assessor d’empreses en fase de creixement com Fintonic, ABA English, iContainers i Carto, i anteriorment va ser CFO de Carto i director d’inversions de Nauta Capital. Les empreses en les que ha invertit o assessorat han generat més de 400 milions d’euros de valor per als seus accionistes i aconseguit més de 100 milions d’euros de finançament, el 90% d’inversors internacionals.

Details

Date:
September 20, 2017
Time:
08:30 - 10:00
Cost:
Free
Website:
http://accio.gencat.cat/cat/agenda-activitats/actes/2017/09/esmorzar-financament-setembre-2017.jsp

Venue

ACCIÓ: Agència per a la competitivitat de l’empresa
Passeig de Gràcia 129
Barcelona, Barcelona 08008 Spain
Website:
http://accio.gencat.cat/cat/

Upload your own events here.

Made with ♥ in Barcelona