Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2023 Amb Ulls UPF | Gen Z: entreteniment i identitat digital

June 8, 2023 @ 09:30 - 11:00

El dijous 8 de juny, de 09.30 h a 11.00 h, debatrem sobre l’entreteniment i la identitat digital en la generació Z en una nova sessió del cicle de webinars 2023 Amb Ulls UPF, per analitzar els reptes i les tendències del món actual amb la mirada d’alumni i professorat UPF, amb l’expertesa de:

– Joana Girona, alumni UPF del Grau en Periodisme, és productora a Tardeo, el programa de cultura i actualitat de Radio Primavera Sound. Paral·lelament, col·labora en altres mitjans com S Moda d’El País, el Diari Ara o CCCB Lab, on escriu sobre cultura digital.
– Ona Anglada Pujol, alumni UPF del Grau en Comunicació Audiovisual i el Màster Universitari en Recerca en Comunicació Social, és investigadora predoctoral al Departament de Comunicació de la UPF. Les seves àrees de recerca són els fans, la cultura popular i els estudis LGBTIQA+. És cocreadora i guionista de la sèrie Les de l’hoquei (TV3 i Netflix, 2019-2020).
– Mittzy Arciniega Cáceres, alumni UPF del Doctorat en Comunicació, és professora i investigadora postdoctoral del Departament de Comunicació de la UPF. També és coordinadora científica i project manager del projecte H2020 SMOOTH i el projecte Erasmus + ComPra, en els quals vincula educació i comunicació. Les seves àrees de recerca són la representació mediàtica de la joventut i el gènere, l’educació mediàtica i l’educomunicació especialment amb poblacions en contextos vulnerables.

Details

Date:
June 8, 2023
Time:
09:30 - 11:00
Website:
https://www.upf.edu/web/alumni/2023ambullsupf-genz-entreteniment-identitat-digital

Organizer

Alumni UPF
Phone:
​935421106
Email:
alumni@upf.edu
Website:
https://www.upf.edu/web/alumni/

Venue

Online

Upload your own events here*

* events are manually approved once per week to avoid spam; if you need approval faster please email info@bourboncreative.com

Made with ♥ in Barcelona